L’Ajuntament crea un nou apartat al web municipal amb telèfons i recursos d’interès

L’Ajuntament crea un nou apartat al web municipal amb telèfons i recursos d’interès

Els veïns i veïnes poden sol·licitar assistència telefònica al 977 83 70 05 per poder continuar fent tots els tràmits amb el consistori a través de la Seu Electrònica. 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha volgut centralitzar alguns dels recursos i números de telèfon que poden resultar més importants i útils per la població durant aquests dies de confinament i mentre duri l’estat d’alarma decretat per la crisi sanitària del coronavirus.

Per aquest motiu s’ha creat un nou apartat al web municipal on hi trobareu els telèfons i els horaris dels departaments i entitats municipals que ofereixen serveis bàsics a la ciutadania, així com la informació de contacte de Salut, d’Emergències, dels Centres d’Atenció Primària del municipi, dels hospitals i d’altres organismes que ofereixen informació i atenció psicològica o sanitària.

Es tracta de: https://mont-roig.cat/coronavirus/telefons-interes/

D’altra banda, cal recordar que l’ajuntament de Mont-roig del Camp continua obert a través de la Seu Electrònica i que s’ofereix suport telefònic a través del 977 83 70 05 per poder fer tots els tràmits de forma telemàtica.

Comparteix aquest article