L’Ajuntament de Mont-roig del Camp contracta cinc agents de civisme pels pròxims sis mesos

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp contracta cinc agents de civisme pels pròxims sis mesos

  • L’equip d’agents de civisme.

    Les funcions d’aquestes agents es centren en la promoció de la sensibilització ambiental, informació comunitària i acompanyament als ciutadans

L’Ajuntament de Mont-roig de Camp, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha obtingut una subvenció de 42.565,38 euros per al Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris. Aquesta iniciativa té com a objectiu impulsar accions ocupacionals que contribueixin al desenvolupament i millora dels barris, amb un enfocament especial en la sensibilització ambiental i la convivència ciutadana. La subvenció ha permès la contractació de 4 agents de civisme a temps parcial (mitja jornada) i 1 coordinadora amb jornada completa durant 6 mesos. Les funcions d’aquestes agents es centraran en la promoció de la sensibilització ambiental, informació comunitària i acompanyament als ciutadans.

La coordinadora, amb un perfil professional en ciències ambientals, socials o empresarials, assumeix responsabilitats clau en el disseny i desenvolupament de campanyes de sensibilització, la planificació de materials de difusió, la distribució de tasques per als agents de civisme, la supervisió del compliment d’objectius i l’enllaç amb l’administració local.

Les agents de civisme, dones amb almenys graduat escolar, ESO, FP o equivalent, treballen al carrer, específicament al barri de La Florida de Miami Platja. Amb formació proporcionada al començament del programa, realitzaran tasques de conscienciació sobre normes de convivència, col·laboració amb departaments municipals, vetllança pel civisme i cura de l’entorn, així com la promoció del respecte pel medi ambient.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Mont-roig de Camp reafirma el seu compromís amb el desenvolupament comunitari i la millora dels barris, promocionant la participació ciutadana i la sostenibilitat ambiental.

 

Comparteix aquest article