L’Ajuntament de Mont-roig del Camp contractarà joves titulats inscrits al Programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp contractarà joves titulats inscrits al Programa de Garantia Juvenil

  • Els joves amb titulació universitària, cicles formatius o certificat de professionalitat podran optar a l’oferta

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp participarà a la convocatòria, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació de joves de menys de 30 anys beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

L’objecte es realitzar contractes de pràctiques remunerades durant sis mesos, a jornada completa amb l’objectiu que durant la seva estada laboral, els contractats puguin adquirir aptituds i desenvolupament professional, així com millorar la seva ocupabilitat, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable.

Els requisits que cal complir, a l’espera de l’atorgament de la subvenció i de conèixer el número de llocs de treball que es podran oferir, són els següents:

• Estar apuntat al Sistema Nacional de Garantia Juvenil
• Estar inscrit al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO)
• Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional.

Els joves interessats poden adreçar-se a l’Espai, Av. Màlaga, 32 de Miami Platja, a promocio@mont-roig.cat o bé al telèfon 977 17 25 27 per informar-se d’aquesta convocatòria i del procediment que cal seguir per participar-hi.

Comparteix aquest article