L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca tres línies de subvencions de l’àrea d’Impuls Econòmic

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca tres línies de subvencions de l’àrea d’Impuls Econòmic

  • Fins al 30 de juny es poden demanar aquests ajuts per impulsar la contractació de persones aturades al municipi, per impulsar l’emprenedoria i per la transformació digital dels comerços locals.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, acaba de publicar les bases de subvencions adscrites a aquest àmbit. En concret, els ajuts fan referència a la contractació de persones aturades al municipi; per impulsar l’emprenedoria i per la transformació digital dels comerços locals. El termini per presentar tota la documentació va començar aquest passat 24 de febrer i estarà obert fins al 30 de juny i s’ha de fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

La primera de les subvencions fa referència a la contractació de persones aturades que tinguin residència al municipi de Mont-roig del Camp amb l’objectiu d’incentivar la creació de llocs de treball al municipi. Aquests ajuts es destinen exclusivament al col·lectiu empresarial del municipi.

Més informació i tramitació:

https://mont-roig.eadministracio.cat/catalog/t/02e4ec52-29d3-4f3e-8cd0-5b86eeaa7802

Respecte a la subvenció de foment de l’emprenedoria, aquesta té com a objectiu impulsar l’emprenedoria mitjançant la creació de noves empreses i/o nous projectes d’una empresa ja existent. La línia d’ajudes per als nous emprenedors comprèn a autònoms, empreses i establiments comercials que iniciïn o disposin d’una activitat empresarial amb domicili social i centre de treball al municipi i que realitzin una inversió per la seva posada en funcionament.

Més informació i tramitació:

https://mont-roig.eadministracio.cat/catalog/t/00bd5565-c29b-4462-9aec-eea35b4ffb3a

La tercera subvenció fa referència a la transformació digital dels negocis per fomentar la seva presència en l’àmbit digital, dinamitzar el teixit empresarial local i generar nous canals de venda, distribució, exposició, etc., incentivant una major aproximació entre negocis i consumidors. En el context actual són necessàries eines digitals que permetin una gestió eficient del punt de venda i que obrin nous mercats a les empreses locals, fent-les més competitives. No es tracta d’apostar per un model de comerç en línia que deixi fora el comerç físic i els negocis presencials, sinó d’ajudar a les empreses locals i al comerç de proximitat per tal que puguin també oferir opcions en l’àmbit digital, complementant els seus serveis, i satisfer una demanda creixent en aquest sentit.

Més informació i tramitació:

https://mont-roig.eadministracio.cat/catalog/t/2dbd068f-89cc-414b-9ab5-06a2d495e7d8

 

 

 

 

 

Comparteix aquest article