L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca un any més la línia de subvenció al foment de l’emprenedoria

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca un any més la línia de subvenció al foment de l’emprenedoria

  • Fins al 30 de setembre es poden demanar aquests ajuts, de 1.500 euros com a màxim, per impulsar l’emprenedoria de les empreses creades durant l’any 2023

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, acaba  d’obrir el termini per sol·licitar les subvencions per impulsar l’emprenedoria. El termini per presentar tota la documentació va començar aquest passat 1 de juliol i estarà obert fins al 30 de setembre i s’ha de fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

La subvenció de suport a l’emprenedoria té com a objectiu impulsar l’emprenedoria mitjançant la creació de noves empreses o el desenvolupament de nous projectes en una empresa ja existent que requereixin inversió per a la seva implantació. La línia d’ajudes per als emprenedors comprèn ajuts a autònoms, empreses i establiments comercials que hagin iniciat o disposin d’una activitat empresarial amb domicili social i centre de treball al municipi i que hagin realitzat una inversió per la seva posada en funcionament durant l’any 2023.

Les despeses subvencionables son: llicència d’activitats, maquinària, equips informàtics, instal·lacions i obres (exposició i venda, senyalització, accessibilitat, sistemes de seguretat, accessibilitat, estalvi energètic, tractament de residus, etc), mobiliari, projectes arquitectònics i d’interiorisme, lloguer, implantació de comerç electrònic, publicitat i propaganda (només despeses inferiors a 300 €.

La tramitació de la subvenció a través de la seu electrònica en aquest enllaç  www.mont-roig.eadministracio.cat/dossier.1

Comparteix aquest article