L’Ajuntament de Mont-roig del Camp engega una campanya per incentivar el comerç de Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp engega una campanya per incentivar el comerç de Miami Platja

  • Descobreix Miami Platja, ben a prop teu! és la crida que es fa per atraure nous visitants del Camp de Tarragona
  • La proposta de dinamització comercial és una de les accions previstes dins del Pla per a la Reconstrucció Social i Econòmica del municipi

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una campanya de dinamització comercial de Miami Platja. L’objectiu de la proposta és donar a conèixer algunes de les possibilitats d’oci, comerç i restauració d’aquest nucli, encara desconegudes, per una part de la població del Camp de Tarragona.

Per aquest motiu la campanya convida als veïns i veïnes d’altres municipis a venir a Miami Platja a fer un gelat, unes tapes, a comprar-se un vestit o a fer un passeig en bici i descobrir, d’una forma tranquil·la i segura, tota l’oferta de serveis de l’avinguda de Barcelona i de la zona marítima. Una oferta comercial i de restauració a tan sols 25 minuts de Tarragona, 20 minuts de Reus i 10 minuts de Cambrils.

Acció del Pla per a la reconstrucció social i econòmica del municipi

La campanya de dinamització és una de les accions recollides al Pla per a la Reconstrucció Social i Econòmica, aprovat per Ple el 30 de juny de 2020, per fer front a les conseqüències que ens ha deixat en l’àmbit local la crisi sanitària de la COVID-19. L’objectiu és acompanyar l’empresariat local en la seva recuperació econòmica a través d’iniciatives, entre la ciutadania i visitants, que permetin promocionar el municipi.

Recordem que l’Ajuntament, va posar en marxa també ja fa unes setmanes una campanya per incidir en les mesures de conscienciació i prevenció per evitar la propagació del virus.

En aquest cas, a més, la campanya s’emmarca dins la marca Aquí hi ha comerç, que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ha utilitzat en altres ocasions per dinamitzar aquest sector. Les accions promocionals, continuaran a la tardor amb propostes de dinamització del nucli de Mont-roig.

Comparteix aquest article