L’Ajuntament de Mont-roig del Camp exigeix a Secomsa millores urgents en el servei de recollida de residus

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp exigeix a Secomsa millores urgents en el servei de recollida de residus

  • El consistori entén les queixes del veïnat i reclama als responsables de l’empresa comarcal mesures urgents per solventar la manca de recollida de contenidors d’algunes urbanitzacions
  • Les negociacions ja estan en marxa i les pròximes hores s’informarà dels acords adoptats

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit prendre mesures immediates per exigir que Secomsa, l’empresa responsable del servei de la recollida de residus al municipi que compleixi amb les seves obligacions de manera eficient.

En les últimes hores, els serveis tècnics de l’Ajuntament han detectat una manca de recollida de contenidors de residus, concretament els de rebuig, en diverses urbanitzacions, així com nombroses queixes per part del veïnat d’algunes urbanitzacions.

En resposta a aquesta situació, l’Ajuntament ha instat a l’empresa comarcal Secomsa a regularitzar immediatament aquesta situació i a ajustar les freqüències de recollida necessàries per a la temporada estival.

L’Ajuntament considera inacceptable la situació actual i demana una millora urgent en el servei prestat. Davant les nombroses queixes recollides també per part del veïnat de diverses urbanitzacions, l’Ajuntament vol deixar molt clar a tota la ciutadania que s’està treballant intensament per garantir que rebin el servei que es mereixen. Així mateix, demana disculpes per les molèsties ocasionades i agraeix la seva comprensió i paciència mentre es treballa per resoldre aquesta situació. En aquest sentit, cal destacar que les negociacions ja estan en marxa i s’espera que a les pròximes hores es pugui informar dels acords adoptats.

Comparteix aquest article