L’Ajuntament de Mont-roig del Camp finalitza el primer projecte dels Pressupostos Participatius 2022

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp finalitza el primer projecte dels Pressupostos Participatius 2022

  • S’han instal·lat els nous jocs de psicomotricitat al pati de l’Escola Marcel·lí Esquius de Miami Platja per afavorir el desenvolupament dels infants
  • La resta dels set projectes seleccionats per la ciutadania estan en fase d’execució o s’executaran en els pròxims mesos

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha finalitzat el primer projecte seleccionat per la ciutadania en l’edició 2022 dels Pressupostos Participatius. Aquesta iniciativa, portada a terme per la regidoria de Participació i l’oficina de projectes municipal, amb un pressupost de 15.000 euros, ha consistit en la instal·lació de nous jocs de psicomotricitat al pati de l’Escola Marcel·lí Esquius de Miami Platja.

L’objectiu principal és afavorir el moviment i la psicomotricitat dels infants, proporcionant un espai lúdic adequat per al seu desenvolupament. El projecte és un exemple del compromís de l’Ajuntament amb les necessitats de la comunitat i la promoció de l’educació i el benestar dels més petits.

Pel que fa als altres projectes seleccionats en el procés de fa dos anys, l’Ajuntament continua treballant activament amb els serveis tècnics i les diferents regidories implicades. A continuació, es detallen els estats actuals dels projectes:

  • Racons Verds per a l’experimentació i l’aprenentatge a l’Escola Joan Miró (Pressupost: 55.000 €): El projecte ja ha definit el seu full de ruta amb una comissió de seguiment específica. Les obres estan planificades per a l’estiu per minimitzar les afectacions al curs escolar.
  • Màquines i material pel gimnàs del Poliesportiu de Miami Platja (Pressupost: 10.000 €): L’execució està a punt de començar, subjecta a la recepció de les instal·lacions de l’empresa proveïdora.
  • Millora de la Biblioteca Miramar de Miami Platja (Pressupost: 35.000 €): El projecte està a punt de finalitzar la definició i es preveu que estigui complet abans de l’estiu.
  • Passamans per facilitar l’accés a la platja (Pressupost: 12.500 €): S’espera que aquest projecte estigui finalitzat al començament de la temporada d’estiu amb la instal·lació dels passamans.
  • Ampliació de la xarxa de càmeres de vigilància al municipi (Pressupost: 100.000 €): La instal·lació de les càmeres ja està en curs, amb una execució progressiva per garantir la cobertura completa.
  • Únic sentit de circulació a l’Av. Costa Daurada (Pressupost: 10.000 €): Aquest projecte està a l’espera de les conclusions de l’estudi de mobilitat, que es realitzarà un cop finalitzat el passeig de les Cales de Miami Platja.
  • Punt esportiu a la pèrgola de la Platja Cristall (Pressupost: 60.000 €): L’Ajuntament obre el termini per a la licitació del projecte, permetent que les empreses presentin les seves propostes.

Comparteix aquest article