L’Ajuntament de Mont-roig del Camp informa de les noves mesures de contenció per fer front a la COVID-19

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp informa de les noves mesures de contenció per fer front a la COVID-19

  • Es posa en marxa una nova campanya d’informació i conscienciació destinada als veïns i veïnes, i també als empresaris del municipi

Noves mesures de contenció de la COVID-19 per la ciutadania i empresaris del sector de l’hoteleria i restauració.

Aquesta setmana es posa en marxa una nova campanya a les xarxes socials per tal de conscienciar i informar a tota la població i empresaris del municipi de les noves mesures de contenció segons ha publicat la Generalitat de Catalunya per tal d’aturar la propagació de la COVID-19.

A causa de l’increment de casos a tot l’estat s’han implementat noves mesures de seguretat que cal tenir en compte, a part de les ja establertes com mantenir les distàncies de seguretat, l’ús obligatori de mascareta i rentar-se les mans sovint, s’incorporen de noves que cal destacar, com la prohibició de fumar en la via pública o en espais a l’aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima de 2 metres, aquesta prohibició també és aplicable per als dispositius d’inhalació de tabac, pipes d’aigua, catximbes o assimilats.

L’altra mesura destacada que afecta els professionals de l’hoteleria i la restauració, es que s’estableix un horari de tancament de tots els establiments, sent l’hora màxima de tancament a les 1:00 hores, i sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00:00 hores.

També hauran de garantir la distància interpersonal mínima d’1,5 metres en el servei de barra i entre taules o agrupacions de taules, amb un màxim de 10 persones per taula.

Recomanacions també per la ciutadania.

Pel que fa a la ciutadania es recomana que les trobades socials es limitin a un màxim de 10 persones, així com la prohibició de compartir begudes alcohòliques a la via pública.

Des de l’Ajuntament es vol conscienciar als ciutadans per aturar l’aparició de nous contagis i nous brots i recorda que no ens podem permetre un nou confinament, per aquest motiu reitera la importància de fer cas a les autoritats sanitàries i extremar les mesures de precaució i seguir les diverses normatives.

Comparteix aquest article