L’Ajuntament de Mont-roig del Camp inicia la redacció del Pla Local d’Habitatge amb una enquesta a la ciutadania

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp inicia la redacció del Pla Local d’Habitatge amb una enquesta a la ciutadania

  • Aquest pla té com a objectiu principal examinar la situació de l’habitatge a la localitat i proposar estratègies i accions per afrontar-les en els pròxims sis anys.

En un esforç per abordar les necessitats relacionades amb l’habitatge al municipi, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha anunciat el llançament del Pla Local d’Habitatge (PLH). Aquest pla té com a objectiu principal examinar la situació de l’habitatge a la localitat i proposar estratègies i accions per afrontar-les en els pròxims sis anys.

Com a part d’aquesta iniciativa, s’ha desenvolupat una enquesta per recollir les opinions i preocupacions de la ciutadania respecte a l’habitatge al municipi. El propòsit és identificar els aspectes clau que cal abordar en el marc del Pla Local d’Habitatge. Es convida a tots els residents a participar en aquesta enquesta, que es troba disponible en línia al següent enllaç: https://form.typeform.com/to/nehz7FoZ

A més, per aquelles persones que prefereixen respondre a l’enquesta en format físic, s’han habilitat urnes en diverses ubicacions del municipi. Aquests punts de recollida inclouen el casal d’avis, la biblioteca i l’oficina de serveis socials dels nuclis de Mont-roig i Miami Platja. El termini per participar en l’enquesta, ja sigui en línia o en paper, és fins al 2 d’abril.

A través d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp busca implicar activament els residents en la planificació i les accions relacionades amb l’habitatge, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar de la comunitat local.

Comparteix aquest article