L’Ajuntament de Mont-roig del Camp obre una nova línia de subvencions per a la transformació digital de negocis

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp obre una nova línia de subvencions per a la transformació digital de negocis

  • Aquesta subvenció de 600 euros com a màxim estarà oberta fins al 2 de novembre i se suma a les subvencions per a fomentar l’emprenedoria, per contractar nous treballadors/es, per obrir establiments al Nucli Antic i per a despeses generades per la Covid19.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp acaba d’obrir una nova línia de subvencions per a la transformació digital dels negocis del municipi amb una dotació màxima de 600 euros cada ajut. Aquesta nova línia se suma a altres ajuts que es mantenen actius des de la regidoria d’Impuls Econòmic i que també s’han tornat a obrir. Es tracta de la subvenció per a fomentar l’emprenedoria de 1.500 euros com a màxim, una per fomentar la contractació de nous treballadors/es d’entre 500 i 1.000 euros, una altra per l’obertura de negocis al Nucli Antic de Mont-roig amb una dotació de 3.000 euros com a màxim i la que es va posar en marxa l’any passat per a les despeses generades per la Covid19, de 600 euros.

Amb aquesta nova subvenció es demostra el compromís de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb el seu teixit empresarial, el desenvolupament de les seves indústries i la creació d’ocupació. En aquest cas, l’objectiu és fomentar la presència en l’àmbit digital dels negocis del municipi, dinamitzar el teixit empresarial local i generar nous canals de venda, distribució, exposició, etc., incentivant una major aproximació entre negocis i consumidors. Les despeses que es poden subvencionar són molt diverses i van de la creació o remodelació d’un lloc web a la creació de perfils a les xarxes socials, creació de butlletins informatius, elaboració d’un pla de màrqueting digital  o  la  creació de campanyes  de publicitat en línia, entre d’altres.

Tota  la informació al web municipal

Totes les subvencions i ajudes que ofereix l’Ajuntament de Mont-roig del Camp als negocis i emprenedors es poden consultar al web municipal www.mont-roig.cat/lajuntament/arees/impuls-economic-ocupacio/ajuts-i-subvencions/

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 2 de novembre. Les empreses interessades han de presentar la corresponent sol·licitud de subvenció, juntament amb la documentació requerida a les bases i a la convocatòria, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://mont-roig.eadministracio.cat/info.0. Les persones autònomes interessades poden presentar la sol·licitud per la seu electrònica o a través del Registre General de l’Ajuntament (OMAC).

Per més informació contacteu amb l’Àrea d’Impuls Econòmic i Ocupació a través del telèfon 977 172 527 o bé mitjançant el correu electrònic promocio@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article