L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza un mercat d’intercanvi i segona mà durant els Parcs de Nadal

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza un mercat d’intercanvi i segona mà durant els Parcs de Nadal

Cartell del mercat

  • El principal objectiu de la iniciativa és conscienciar a la ciutadania de la importància de la prevenció de residus durant les festes.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp segueix apostant per la conscienciació ciutadana i la prevenció de residus durant aquest Nadal amb una nova iniciativa  impulsada  per l’àrea de Residus i Neteja Viària. Es tracta  del primer Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà que tindrà lloc durant els Parcs de Nadal que se celebraran als poliesportius municipals. En concret es farà els dies 27 i 28 de desembre de 2021 a Mont-roig i 29 i 30 de desembre de 2021 a Miami Platja.

Aquests mercats tenen per objecte el regal, intercanvi i compravenda de productes de segona mà en bon estat amb la finalitat de prevenir residus mitjançant la seva reducció i reutilització, revaloritzant d’aquesta manera productes que sovint es desaprofiten o es llencen. Al mateix temps es busca fomentar el consum col·laboratiu i l’economia circular.

La participació és oberta a tota la ciutadania. Es pot fer de manera individual o en representació d’una entitat o associació, i està prohibida la participació de professionals del comerç.

Inscripció prèvia abans  del 19 de desembre

Per tal de poder participar com a paradista cal inscriure’s abans del 19 de desembre enviant un correu electrònic a l’adreça reduirireciclar@mont-roig.cat.

D’altra banda, s’anima a tota la ciutadania a visitar les parades que s’instal·laran en els Parcs de Nadal i a portar objectes per tal d’intercanviar-los i donar-los una segona vida.

Aquesta nova acció està emmarcada dins la campanya ‘Reduir i reciclar, tot és començar’ i vol incidir en la importància de prevenir la generació de residus i allargar la vida útil dels objectes, especialment en aquestes dates en què la quantitat de  residus que llencem s’incrementa substancialment.

 

Comparteix aquest article