L’Ajuntament de Mont-roig del Camp participa en la Taula de Municipis per un Litoral sostenible

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp participa en la Taula de Municipis per un Litoral sostenible

  • La trobada ha tingut lloc aquesta setmana i ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme, Yolanda Pérez i el regidor d’Entorn Natural, Angel Redondo
  • La nova entitat vol fer front comú davant administracions superiors i consensuar actuacions per frenar les problemàtiques que té cada municipi

Trobada de la Taula de Municipis per un Litoral sostenible

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha participat a una jornada presencial de la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible, que ha tingut lloc aquesta setmana al Port de Segur de Calafell. La reunió ha servit per acordar la constitució d’una associació mitjançant la qual els municipis que en formen part puguin fer un front comú davant els problemes que té la costa i reclamar ajudes i millores a la Generalitat i l’Estat.

A la jornada hi van assistir unes 40 persones, entre elles la regidora de Turisme i Platges Yolanda Pérez, el regidor d’Entorn Natural, Ángel Redondo i personal tècnic de Platges i Entorn Natural de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. En total hi van assistir setze municipis des de Sitges fins a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, així com representants de la Generalitat i de Costes de l’Estat.

Durant la jornada es va presentar l’informe “Un litoral al límit” on es van exposar diferents iniciatives que els municipis han adoptat a nivell de protecció de la qualitat ambiental del mar i les platges, i es van tractar  objectius i estratègies per al 2022.

Els ajuntaments que formen part de la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible van acordar celebrar reunions de forma trimestral i que a la propera reunió, al mes de març del 2022, es definirà una forma jurídica per constituir-se formalment com a entitat.

Comparteix aquest article