L’Ajuntament posa en marxa un curs gratuït d’alfabetització digital per familiaritzar-se amb les noves tecnologies

L’Ajuntament posa en marxa un curs gratuït d’alfabetització digital per familiaritzar-se amb les noves tecnologies

  • Les sessions tindran lloc a partir del 6 de febrer els dilluns al matí a l’aula TIC del Centre Polivalent de Miami Platja i els dimecres a la biblioteca de Mont-roig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de l’àrea d’Impuls Econòmic i Ocupació, posarà en marxa a partir del dilluns 6 de febrer una nova proposta formativa, en aquest cas d’alfabetització digital.

Es tracta d’una formació que permet adquirir els coneixements i les destreses pràctiques necessàries per a utilitzar les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). A més a més, l’alfabetització digital és un instrument d’inclusió social. En aquest sentit, no es tracta tan sols d’una capacitació tecnològica, sinó de l’aprenentatge de les oportunitats que aquestes tecnologies ofereixen per a millorar la qualitat de vida de les persones.

Les sessions de formació es realitzaran a partir del 6 de febrer els dilluns a l’aula TIC del Centre Polivalent de Miami Platja, i els dimecres a la biblioteca de Mont-roig del Camp amb un horari entre les 9 i les 12 h.

Caldrà realitzar inscripció prèvia, ja que s’ha disposar de l’ordinador de l’aula. També es podran seguir les sessions amb l’ordinador portàtil que porti cada usuari.

A la formació d’alfabetització digital es tractaran els següents temes.

  1. – Primer contacte amb l’ordinador
  2. – Processador de textos
  3. – Correu electrònic
  4. – Inscripció portals de cerca de feina
  5. – Suport per inscriure’s a la Borsa de Treball Municipal

La inscripció és pot realitzar trucant al telèfon 977172527 o enviant un correu electrònic a promocio@mont-roig.cat

 

Comparteix aquest article