L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa un servei d’assessorament comercial per a les empreses del municipi

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa un servei d’assessorament comercial per a les empreses del municipi

  • S’inicia dimarts 26 de febrer i s’oferirà setmanalment de forma personalitzada
  • Servirà per tractar temes com les tècniques de venda, l’atenció al client o la promoció a través de les xarxes socials, entre d’altres

La regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una nova iniciativa per tal de donar suport als comerciants locals. Es tracta d’un servei d’assessorament personalitzat que s’oferirà cada dimarts, de 14 a 15 h, a les oficines de l’Espai de Miami Platja.

Les sessions, que aniran a càrrec de l’empresa especialitzada Komercium, s’iniciaran el pròxim dimarts 26 de febrer i duraran inicialment dos mesos, podent-se ampliar segons la demanda. Es tracta de reunions d’una hora, d’assessorament comercial, que serviran per detectar els punts forts i febles de les empreses que hi participin.

Aparadorisme, merchandising, layout, imatge, atenció al client i tècniques de venda, social media i d’altres aspectes, com per exemple, la responsabilitat social corporativa, són alguns dels temes que es tractaran durant les sessions.

Els comerciants o empreses que vulguin rebre l’assessorament, cal que concertin cita prèvia al telèfon 977 172 527 o al correu electrònic promocio@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article