L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recupera la programació d’actes presencials

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recupera la programació d’actes presencials

  • Les diverses àrees del consistori estan treballant per adaptar la programació a les mesures de seguretat i aforaments
  • Les sessions plenàries tornaran a celebrar-se a la Sala de Plens a partir del mes de juny

Les biblioteques han començat a recuperar la seva activitat presencial

La finalització de l’estat d’alarma; l’avançament en el ritme de vacunacions, anunciat per la Generalitat i el fet que abans de l’estiu bona part de la població, especialment els col·lectius de risc estaran vacunats; així com la situació epidemiològica actual, que de moment es manté estable han portat a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a prendre la decisió de tornar a programar actes i activitats de forma presencial, a partir del mes de juny.

Tot i això, cal tenir en compte que la reprogramació d’actes es farà seguint, de forma estricta, les mesures de prevenció i higiene, distàncies de seguretat i aforaments, marcats per les autoritats competents en la matèria. Seran doncs, activitats adaptades a la situació de pandèmia, que no ha finalitzat i que impossibilita la recuperació del ritme d’activitats del 2019.

En aquest sentit, l’Ajuntament tornarà a celebrar els òrgans col·legiats de forma presencial, entre ells les sessions plenàries, que són obertes al públic, i que es tornaran a fer des de la Sala de Plens de la Casa de Cultura Agustí Sardà.

També les diverses regidories estan treballant per tornar a oferir propostes al carrer. Una d’elles és la regidoria de Turisme, que reprèn les activitats de promoció presencial. És per això que torna a impulsar les Jornades Gastronòmiques del Pop, que se celebraran del 4 al 20 de juny. Enguany, però, com a novetat no hi haurà la Diada del Pop, però sí que es manté la ruta gastronòmica pels restaurants participants.

La regidoria de la Gent Gran, també durant el mes de juny, tornarà a obrir els casals, que es van tancar a causa de la pandèmia. També aquesta regidoria està preparant una jornada de retrobament per a la gent gran del municipi, que serà a l’aire lliure, i que se celebrarà a Mont-roig i a Miami Platja.

Per la seva banda la regidoria de Festes recuperarà l’activitat amb l’organització de Sant Joan a Mont-roig i a Miami Platja i que comptarà amb un espectacle pirotècnic, els detalls del qual s’anunciaran els pròxims dies.

També la regidoria de Cultura, que ja havia començat tímidament a fer alguna activitat presencial a les biblioteques Joan Miró i Miramar, celebrarà uns tallers de microrelats adreçats als joves en el marc dels Premis Literaris Vila de Mont-roig, així com algun altre acte musical.

Finalment el departament de Joventut està treballant en la posada en marxa de trobades a l’aire lliure amb els joves amb activitats de dinamització, de la mateixa forma que el departament d’Educació que ha programat per al dia 6 de juny, una sortida de descoberta familiar a través del Pla Educatiu d’Entorn.

Comparteix aquest article