L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma a la programació del Festival de titelles Guant per segon any consecutiu

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma a la programació del Festival de titelles Guant per segon any consecutiu

  • El festival arriba dissabte 23 de novembre a Miami Platja de la mà de la Companyia B amb l’obra ‘La rateta que…’.

El Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja acollirà una de les representacions de la 15a edició del Festival Guant, el Festival Internacional de Titelles de l’Alt Camp, aquest dissabte 23 de novembre a les 19.00h amb entrada gratuïta.

La programació cultural de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp d’aquest mes de novembre arriba carregada de noves propostes i col·laboracions amb la incorporació del municipi al Festival Guant, que se celebra principalment a Valls, però al que també s’hi han afegit altres municipis tarragonins com ara Mont-roig del Camp, Alcover, el Morell i la Pobla de Mafumet.

En concret, el nostre municipi acollirà l’obra “La rateta que…” de la Companyia B, una versió tendra i divertida del popular conte “La rateta que escombrava l’escaleta”, explicada des de la mateixa merceria on la rateta va gastar el dineret que la va convertir en àpat. La narració de la història es recolza en titelles i música en directe, un espectacle proper que parla de la vanitat des de la modèstia. Es tracta d’una obra dedicada al públic familiar recomanada especialment per infants a partir de 3 anys i que va ser creada per Pep Boada i Jordi Palet a partir del conte tradicional.

Amb aquesta incorporació, queda demostrada la voluntat de sinèrgies de la Regidoria de Cultura de Mont-roig del Camp amb festivals nascuts en d’altres poblacions per tal de donar més visibilitat a la programació que es realitza al nostre municipi, tal i com també s’ha vinculat amb el festival musical Accents.

Per més informació podeu consultar la web oficial del Festival Guant i també l’agenda d’activitats culturals programades per aquest mes de novembre a la web municipal.

http://www.festivalguant.cat

http://www.mont-roig.cat/agenda/

Comparteix aquest article