L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma de nou al Festival Accents amb un concert vermut de Gessamí Boada

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma de nou al Festival Accents amb un concert vermut de Gessamí Boada

  • El concert, amb entrada gratuïta, però amb reserva prèvia, tindrà lloc el diumenge 10 d’octubre a les 13h a la plaça Mossèn Gaietà Ivern.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha sumat de nou al Festival Accents, que avui s’ha presentat a Reus, amb la programació del concert de la cantautora Gessamí Boada que tindrà lloc el diumenge 10 d’octubre a les 13h a la plaça Mossèn Gaietà Ivern de Mont-roig amb entrada gratuïta, però amb reserva prèvia a cultura@mont-roig.cat. Els assistents al concert podran gaudir d’un vermut gràcies als patrocinadors que  col·laboren amb aquest festival de música d’autor d’arreu dels Països Catalans i que té com a seu principal la ciutat de Reus, tot i que d’altres poblacions del Camp de Tarragona acullen la resta de la programació, com Riudoms, Cambrils, la Selva del Camp, Botarell, El Morell i Mont-roig. Enguany a l’Accents hi  actuaran noms tan important com Maria Arnal i Marcel Bagés, Xavi Sarrià, Ginestà, Joana Serrat, Ovidi 4 o Joan Colomo, entre altres.

Gessamí Boada

Després de debutar amb “White Flowers”(Segell Microscopi, 2018), Gessamí Boada -una de les veus emergents del panorama actual a casa nostra- està girant amb el disc “On començo jo” (Segell Microscopi, 2020), el seu segon treball molt potent.

Amb ‘On començo jo’, Gessamí Boada s’allunya del jazz amb onze noves cançons més properes a un pop amb sonoritats electròniques i de l’indie, però mantenint l’essència de cantautora que la caracteritza. Com a “White Flowers” (2018), ha fet tàndem amb el pianista i productor Kquimi Saigi i junts, han coproduït les cançons durant mesos per trobar una nova estètica musical pròpia. Amb una veu versàtil, plena de matisos i molt expressiva, ens canta lletres profundes que parlen de canvis, de l’emergència climàtica, de l’empatia i de connectar-se amb un mateix. Per aquest àlbum compta amb les col·laboracions d’Enric Verdaguer, Alessio Arena i Elena Gadel.

Després de presentar-ho a La Nau dins el Curtcircuit, en cicles i festivals per tot Catalunya entre ells el Festival Espurnes i el Festival de Jardins de Pedralbes, Gessamí Boada actuarà al Festival Accents acompanyat de Kquimi Saigi als teclats i segones veus.

Més informació Festival Accents clickant en aquest enllaç. 

Videoclip Gessamí Boada.

Comparteix aquest article