L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma un any més al Conveni Córner de la Diputació de promoció turística

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma un any més al Conveni Córner de la Diputació de promoció turística

  • Imatge de tots els signants del Conveni Córner 2023 a la Diputació.

    L’acord permetrà que Mont-roig Miami Turisme tingui presència en 5 fires nacionals, estatals i internacionals i en una campanya de comunicació conjunta, sota el paraigua de la Diputació de Tarragona

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha signat un any més el Conveni Córner de la Diputació de Tarragona que permet sumar esforços i estratègies per traslladar al possible turista la diversitat i riquesa de la Costa Daurada i propiciar que la visiti. Aquest objectiu es treballa a través de la participació conjunta i coordinada al programa de fires i a les campanyes de publicitat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Enguany, aquest conveni l’han signat 28 ens locals i associacions empresarials. En representació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, el conveni l’ha signat la regidora de Turisme, Yolanda Pérez, en un acte que va tenir lloc ahir al Palau de la Diputació.

El conveni, que enguany arriba a la 19a edició, permetrà que tots els participants, en aquest cas Mont-roig Miami Turisme, tinguin presència en 11 fires nacionals, estatals i internacionals i en una campanya de comunicació conjunta, sota el paraigua de la Diputació de Tarragona. En el cas de Mont-roig Miami Turisme, s’ha decidit que es participarà a 5 d’aquestes fires.  D’aquesta manera, es facilita que diferents entitats turístiques públiques i privades puguin participar en aquestes accions independentment de la seva dimensió i a preus competitius.

La inversió global i conjunta que recollirà el conveni Córner 2023 en fires, promocions, comunicació i màrqueting serà de 370.570€. D’aquesta inversió que assumeix el Patronat, es destinaran 162.470€ a la inversió en fires i promocions i 208.100 a comunicació i màrqueting.

Les fires en què es participarà

A través del Conveni Córner enguany els signants poden participar a les fires Vakantibeurs (Utrecht-Països Baixos), Holiday World (Dublín-Irlanda), ITB (Berlin-Alemanya), Andorra la Vella (Andorra), WTM (Londres-Regne Unit), Expo du Vélo (Estrasburg-França), B-TRAVEL (Barcelona), FITUR (Madrid), Navartur (Pamplona), Expovacaciones (Bilbao) i Desafío Lagos de Covadonga (Astúries). En el cas de Mont-roig Miami Turisme, participarà amb el Conveni Córner a una selecció de cinc fires: Fitur, Andorra la Vella. Expo du Vélo, B Travel i Desafío Lagos de Covadonga.

Comparteix aquest article