L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma a la programació dels festivals de música Accents i el de titelles Guant

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma a la programació dels festivals de música Accents i el de titelles Guant

  • La programació cultural, que començarà coincidint amb la Diada de l’Onze de Setembre, oferirà les actuacions de Joan Reig, Montse Castellà, l’obra de titelles ‘Les set cabretes’, la comèdia ‘Déu’ de Woody Allen o l’espectacle ‘Els rentadors’.

La nova programació cultural de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp arriba carregada de noves propostes i col·laboracions amb la incorporació del municipi a dos festivals que es fan a d’altres ciutats del Camp de Tarragona. En concret, Mont-roig serà la seu de dos concerts de la 5a edició del Festival Accents de música procedent d’arreu dels Països Catalans i cantada en català, que va néixer a Reus i que enguany s’ha exportat a Cambrils, Riudoms, Falset, Alcover i Mont-roig del Camp. En concret al municipi es farà el concert inaugural del festival, el nou projecte de Joan Reig, el bateria dels Pets, en el qual presentarà el seu disc ‘La culpa’, en una actuació al Casal de Joves K1 de Mont-roig el dissabte 6 d’octubre a les 21.00h i amb entrada gratuïta. La segona actuació serà el concert de la tortosina Montse Castellà el diumenge 18 de novembre a les 19.00h a l’Església Vella de Mont-roig, també amb entrada gratuïta, en el qual presentarà el seu nou disc ‘Punt de llibre’. D’altra banda, el Teatre Polivalent de Miami Platja acollirà una de les produccions del 14è Festival Internacional de Titelles de l’Alt Camp, el Guant. Serà la tarda del dissabte 24 de novembre amb l’obra ‘Les set cabretes’, de la Cia. Los Claveles, dedicada especialment al públic familiar i als petits a partir d’un any. Amb aquestes dues incorporacions, a l’Accents i al Guant, queda demostrada la voluntat de sinèrgies de la Regidoria de Cultura de Mont-roig del Camp amb festivals nascuts en d’altres poblacions per tat de donar més visibilitat a la programació que es realitza al nostre municipi.

La programació cultural del darrer quadrimestre de l’any comença però coincidint amb la Diada. El diumenge 10 de setembre a les 20.00h a la plaça Mossèn Gaietà Ivern de Mont-roig es podrà escoltar l’espectacle ‘Músiques d’un país de músiques’ amb el trio liderat pel vallenc Francesc Sans. L’endemà i coincidint plenament amb la Diada de l’11 de Setembre, al Torreó de Miami Platja a les 10 del matí, concert amb Alícia Rodríguez (violí) i Mikel Paz (guitarra i piano), un duet que oferirà un recorregut per la música catalana des de Toldrà i Montsalvatge a Serrat o Llach.

El dia 13 d’octubre a les 18.00h als rentadors de Mont-roig es podrà veure l’espectacle ‘Els rentadors’, activitat emmarcada dins de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni. Es tracta d’un homenatge teatral i musical a les dones que antigament omplien els safareigs dels nostres pobles. El 20 d’octubre a la Casa de Cultura a les 19.00h tindrà lloc l’acte de lliurament dels 37ens Premis Literaris Vila de Mont-roig amb un acte que incorpora l’actuació del músic local Guillem Anguera i la narració de Rat Cebrián.

El teatre tornarà al Polivalent de Miami Platja el dia 17 de novembre a les 20.30h amb ‘Déu’ una comèdia escrita per Woody Allen dirigida pel reusenc Carles Bigorra al capdavant de Dramèdia Teatre. Per últim, el dia 22 de novembre i dirigida especialment als alumnes de l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig i als alumnes de l’Institut Miami, es representarà al Casal de Joves K1 de Mont-roig l’obra ‘Prou!’, a càrrec de la Cia. Impactat, que servirà per debatre sobre l’assetjament sexual.

Programació cultural tardor 2018

Comparteix aquest article