L’Ajuntament demana a les famílies respondre una enquesta per conèixer la seva situació actual

L’Ajuntament demana a les famílies respondre una enquesta per conèixer la seva situació actual

  • Les respostes serviran per obtenir informació sobre l’impacte de la crisi als nuclis familiars i valorar les possibles ajudes a implementar
  • Per accedir a l’enquesta cal clicar al següent enllaç: https://forms.gle/QeeNA7FRADmF36Ba9

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convida a les famílies del municipi a respondre un formulari per tal de conèixer la seva situació actual com a conseqüència de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la pandèmia del coronavirus. Així, es pretén aconseguir informació sobre els canvis que s’hagin pogut produir a les unitats familiars i valorar la posada en marxa d’un pla de xoc amb les mesures de suport més adients.

El formulari conté una sèrie de preguntes sobre el nombre de persones que conformen el nucli familiar, les que treballen o tenen ingressos, les que reben subsidis o pensions, les que s’han quedat sense feina a causa del Covid-19, les prestacions econòmiques sol·licitades i les ajudes que creuen que es podrien oferir.

Les preguntes són molt ràpides i senzilles de respondre i permetran conèixer amb detall la situació en què es troben les famílies del municipi. A més, ajudaran a avaluar l’impacte que està tenint aquesta crisi també en els nuclis familiars i serviran per determinar quines accions s’haurien de posar en marxa per ajudar als veïns i veïnes del municipi.

Per respondre a l’enquesta només cal accedir al següent enllaç:  https://forms.gle/QeeNA7FRADmF36Ba9

Comparteix aquest article