L’Ajuntament distribueix mascaretes entre la gent gran del municipi

L’Ajuntament distribueix mascaretes entre la gent gran del municipi

  • En total es repartiran casa per casa prop de 5.700 mascaretes, dues per a cada persona major de 65 anys

Amb l’objectiu de reforçar la prevenció davant la pandèmia del coronavirus, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha començat a distribuir mascaretes entre la gent gran del municipi.

En total es repartiran prop de 5.700 mascaretes quirúrgiques, dues a cada persona major de 65 anys de tot el municipi. Es tracta de les mateixes mascaretes que ha facilitat la Generalitat a través de les farmàcies i que són d’un sol ús.

Recordem que actualment és obligatori que les persones majors de 6 anys portin mascareta en sortir al carrer, sempre que no sigui possible mantenir la distància de seguretat interpersonal de 2 metres. S’exceptuen els casos de persones que pateixen dificultats respiratòries o aquelles que ho tinguin contraindicat per raó de salut o discapacitat.

D’altra banda, cal tenir en compte que les mascaretes són una mesura de protecció addicional, sempre que s’utilitzin correctament, però no substitueixen les mesures de protecció més efectives: la distància de seguretat respecte d’altres persones i la higiene de mans freqüent.

Les mascaretes s’aniran entregant porta a porta durant els pròxims dies. Pel cas que alguna persona major de 65 anys, en el termini aproximat de dues setmanes no les hagi rebut, pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament per demanar-les.

Comparteix aquest article