L’Ajuntament engega un programa formatiu contra la Covid19 dirigit al sector econòmic del municipi

L’Ajuntament engega un programa formatiu contra la Covid19 dirigit al sector econòmic del municipi

  • Es tracta de 3 webinars específics per als establiments de restauració, turístics i comercials sobre mesures de seguretat, prevenció i altra informació d’interès per aquests sectors
  • Les xerrades tindran lloc del dimecres 17 al divendres 19 de juny

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp oferirà, a partir de dimecres 17 de juny, tres xerrades online per al sector de la restauració, el turístic i el comercial. La formació repassarà, de forma específica i segons cada cas, les principals mesures de prevenció contra la covid19 que aquests establiments han de tenir en compte en el desenvolupament de la seva activitat.

Així doncs, els webinars donaran a les empreses i autònoms d’aquests tres àmbits informació important en matèria de seguretat i higiene, obligacions i drets laborals, normatives i ajudes econòmiques a les quals es poden acollir, entre d’altres.

La primera xerrada tindrà lloc el dimecres dia 17 de juny, de 10.15 a 12.15 h, i estarà dirigida a les empreses del sector de la restauració del municipi (bars i restaurants). La segona xerrada tindrà lloc dijous dia 18 de juny, de 15 a 17 h, i es dirigirà als propietaris/àries dels hotels, càmpings i immobiliàries. Per últim, el dia 19 de juny, de 15 a 17 h, s’impartirà la xerrada enfocada als establiments comercials.

Inscripcions obertes

Els webinars es realitzaran a través de la plataforma Zoom, una plataforma de videoconferència online que permet escriure missatges al mateix temps i compartir qualsevol arxiu amb la resta d’usuaris/àries.

Les persones interessades en participar a les xerrades s’han d’inscriure enviant un correu electrònic amb el nom, cognoms, DNI, telèfon i e-mail a promocio@mont-roig.cat o bé trucant al telèfon 977 17 25 27. Un cop feta la inscripció es rebrà un correu electrònic amb l’enllaç per poder accedir al webinar.

L’Ajuntament entregarà el corresponent certificat d’assistència a tots aquells participants que s’hagin format a través d’aquests webinars, en matèria de seguretat i prevenció contra la covid-19.

Comparteix aquest article