L’Ajuntament estudia denunciar l’empresa de seguretat Prevenció i Gestió d’Emergències per danys i perjudicis

L’Ajuntament estudia denunciar l’empresa de seguretat Prevenció i Gestió d’Emergències per danys i perjudicis

  • L’empresa va comunicar tres hores abans de la Nit de Cap d’Any la impossibilitat de fer el control de seguretat contractat per manca de personal.

 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través del seu alcalde Fran Morancho ha confirmat que està estudiant la interposició d’accions legals per danys i perjudicis contra l’empresa Prevenció i Gestió d’Emergències per incompliment dels serveis de control de seguretat que havia de prestar la nit de Cap d’Any al Poliesportiu Municipal de Mont-roig.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp considera intolerable que l’empresa de Reus, amb la qual ja s’havia treballat en diverses ocasions, comuniqués amb només tres hores d’antelació la impossibilitat de realitzar el servei pel qual s’havia contractat sense donar cap tipus més d’explicació i sense oferir cap alternativa o cap suport als tècnics municipals que van intentar en tot moment trobar una solució. Aquest anunci amb un marge tan escàs de temps el dia 31 de desembre va impossibilitar que la revetlla es pogués desenvolupar amb el timing previst.

Els serveis jurídics de l’Ajuntament de Mont-roig analitzaran en les pròximes hores el tipus d’accions legals que volen interposar contra Prevenció i Gestió d’Emergències, ja que consideren intolerable la manca de professionalitat d’aquesta empresa i els danys ocasionats a la població i al consistori que havia fet tota la tramitació i els controls de seguretat previs tal com indica la normativa.

Comparteix aquest article