L’Ajuntament felicita els tres càmpings del municipi que han rebut el “Best Camping 2016”

L’Ajuntament felicita els tres càmpings del municipi que han rebut el “Best Camping 2016”

Càmpings guardonats

Càmpings guardonats per “Best Camping 2016”

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp felicita als càmpings La Torre del Sol, Playa Mont-roig i Els Prats per haver aconseguit la distinció més prestigiosa del sector, els premis Best Camping 2016.

Les associacions automobilistes d’Alemanya i Holanda ADAC i ANWB, que compten amb 23 milions d’associats, són les encarregades de fer entrega d’aquests guardons. L’alcalde, Fran Morancho, ha assistit al lliurament de premis aquest cap de setmana i ha aprofitat per felicitar personalment els representants d’aquests tres càmpings situats al municipi. Amb la renovació dels dos primers, i l’obtenció del guardó per primera vegada per part del càmping Els Prats, Mont-roig del Camp es converteix en el referent dels càmpings de luxe a la costa catalana, doncs és el municipi que més guardonats acumula. Cal recordar que aquests premis valoren, entre altres, l’entorn en el que es troben situats.

Els premis Best Camping 2016 s’han atorgat després que els inspectors de les dues companyies hagin valorat 5.400 càmpings de 37 països europeus. Comptant els tres de Mont-roig del Camp, la Costa Daurada n’ha aconseguit un total de 8.

Comparteix aquest article