L’Ajuntament i Lotte Energy Materials Spain SL tanquen l’acord per la compra-venda dels terrenys dels Comellarets

L’Ajuntament i Lotte Energy Materials Spain SL tanquen l’acord per la compra-venda dels terrenys dels Comellarets

  • Imatge d’arxiu d’una visita dels directius de Lotte als terrenys dels Comellarets.

    El pròxim Ple ordinari previst pel dia 11 de març haurà de donar llum verda al contracte

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’empresa coreana Lotte Energy Materials Spain SL han arribat a un acord per la compra-venda dels terrenys del polígon industrial Els Comellarets. L’entesa ha tingut lloc aquest dimarts, després de diverses setmanes de negociació sobre els detalls i les condicions del contracte de compra-venta de l’espai on s’han d’ubicar les fàbriques.

El procés de transacció ha estat llarg i ha inclòs una anàlisi profunda de la normativa estatal i catalana en l’àmbit de l’administració pública per part de l’empresa. Cal recordar que aquesta és la primera gran inversió de Lotte a Europa. En aquest sentit, la redacció del document ha requerit precisar alguns conceptes jurídics per donar seguretat a l’empresa en aquest projecte tan estratègic per al grup coreà.

Validació per Ple

Després de l’entesa amb el document definitiu, el següent pas és la convocatòria d’un Ple, que es requereix per donar validesa a l’acord. Aquest Ple, que serà ordinari, està previst que tingui lloc el pròxim 11 de març.

Comparteix aquest article