L’Ajuntament impulsa eAgora, una aplicació mòbil per fomentar la participació ciutadana

L’Ajuntament impulsa eAgora, una aplicació mòbil per fomentar la participació ciutadana

  • La nova APP arrenca inicialment amb les propostes del departament de Joventut i la programació de les festes de Sant Jaume de Miami Platja
  • Es tracta d’una nova xarxa social a través de la qual la ciutadania pot publicar iniciatives i les entitats donar a conèixer la seva agenda d’activitats

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp continua millorant els canals de participació ciutadana amb la posada en funcionament de noves eines tecnològiques. En aquesta ocasió amb la posada en marxa d’Eagora, una nova aplicació mòbil gratuïta que ja està disponible a les plataformes Android i IOS.

eAgora és una xarxa social en què, enlloc de seguir persones, se segueixen canals temàtics. L’objectiu és generar accions reals que  ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible. És per això que, a través de punts i insígnies que podran guanyar els usuaris i usuàries, es donarà visibilitat i es reforçaran aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi, que a la vegada es relacionen directament amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

A més és apte per tota mena de perfils i una eina molt útil per a les entitats locals, ja que podran publicar totes les accions que realitzen i podran gestionar l’agenda de forma directa, utilitzant l’APP com a espai publicitari i de comunicació.

Programa d’actes de Sant Jaume i activitats de Joventut

La nova aplicació, que arrenca inicialment amb les propostes del departament de Joventut, compta també amb el programa d’actes de Sant Jaume complet, per la qual cosa esdevé una eina molt útil per tenir a mà totes les activitats que s’han programat durant les festes i que ofereix aquest departament. A més, per incentivar el seu ús, totes les persones que se la descarreguin, entraran al sorteig d’un sopar per a dues persones en un restaurant del municipi.

Per altra banda, també està previst que l’Ajuntament, juntament amb els creadors de l’APP es reuneixin les pròximes setmanes amb les entitats del municipi per donar a conèixer aquesta nova eina de participació, especialment pensada per donar a resposta una de les demandes de les entitats com és comptar amb el suport de l’Ajuntament per donar a conèixer les seves activitats.

 

 

Comparteix aquest article