L’Ajuntament incrementa el suport econòmic a l’Assemblea Local de la Creu Roja

L’Ajuntament incrementa el suport econòmic a l’Assemblea Local de la Creu Roja

  • L’aportació econòmica establerta en el conveni de col·laboració amb aquesta entitat local s’ha ampliat davant de la crisi agreujada per la Covid-19

L’Ajuntament, davant d’un 2020 marcat per la crisi econòmica i social que ha provocat la pandèmia de la Covid19, ha reforçat el suport econòmic als col·lectius més afectats. Així, des de Serveis Socials, s’han ofert ajudes directes i s’ha ampliat, de manera extraordinària, la col·laboració amb entitats del tercer sector, com l’Assemblea Local de la Creu Roja de Mont-roig i Miami Platja.

En el cas d’aquesta entitat, es tracta d’una col·laboració que s’ha incrementat des de l’inici de la pandèmia, i que aquesta setmana s’ha oficialitzat amb la signatura d’un nou conveni de col·laboració. Aquest conveni estableix l’aportació econòmica de 100.000 euros per part de l’Ajuntament pel 2020. D’aquests diners una part important, en concret 70.000 euros, seran destinats alimentació i productes d’higiene personal, i serà la Creu Roja qui gestioni i lideri la seva distribució entre els col·lectius més vulnerables del municipi.

Recordem que, la Creu Roja té com a objectius la promoció d’accions de benestar social, de cooperació al desenvolupament, de serveis assistencials i socials, amb especial atenció dels col·lectius vulnerables de la societat. Davant de la crisi provocada per la Covid19 la tasca d’entitats socials com la Creu Roja ha estat més necessària que mai. Al nostre municipi, la Creu Roja ha atès 340 famílies, arribant a un total de 1.300 persones.

Comparteix aquest article