L’Ajuntament instal·la cors solidaris a Mont-roig per a la recollida de taps de plàstic

L’Ajuntament instal·la cors solidaris a Mont-roig per a la recollida de taps de plàstic

  • S’amplia d’aquesta forma la iniciativa engegada pel Pla de Barris, la Fundació Seur i la Creu Roja de Mont-roig del Camp per recaptar fons per a tractaments de malalties infantils

Cor solidari a la Plaça de Miramar

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha instal·lat dos nous cors solidaris al municipi, concretament a la plaça Miramar i davant de l’escola Mare de Déu de la Roca de Mont-roig. Es tracta de contenidors de reciclatge de taps de plàstic que tenen forma de cor. Els nous contenidors se sumen als que ja es van instal·lar el passat mes d’abril al Barri de La Florida de Miami Platja, i que estaven finançats pel projecte del Pla de Barris.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament amplia els punts de recollida al nucli de Mont-roig per sumar esforços en aquest projecte solidari que desenvolupa la Fundació Seur. En aquest sentit, l’Ajuntament, la Fundació Seur i la Creu Roja de Mont-roig del Camp col·laboren en aquest projecte per gestionar la recollida d’aquests taps, que es destinen al projecte “Tapones para una nueva vida”. Així, mitjançant el reciclatge dels taps de plàstic la Fundació Seur ajuda a finançar diversos tractaments mèdics i ortopèdies infantils.

Cor solidari a l’escola Mare de Déu de la Roca

Més informació sobre el destí final dels taps de plàstic recollits:

https://www.fundacionseur.org/tapones-para-una-nueva-vida-2/

Comparteix aquest article