L’Ajuntament lamenta la paralització de les obres del Passeig de les Cales de Miami Platja

L’Ajuntament lamenta la paralització de les obres del Passeig de les Cales de Miami Platja

  • Estat actual de les obres del Passeig de les Cales de Miami Platja.

    El consistori, que ha exigit a Costes que s’acceleri la tramitació pendent, entén la preocupació del veïnat i demana que es garanteixin els accessos i es compleixin les mesures de seguretat

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha requerit formalment a la direcció General de la Costa i el Mar, que és qui impulsa els treballs de remodelació del Passeig de les Cales, que s’acceleri el procés de tramitació pendent per poder tornar a emprendre les obres al més aviat possible.

Recordem que el Ministeri per a la Transición energética y el reto demográfico (MITECO) va comunicar a inicis del mes de març al consistori que les obres quedaven temporalment aturades a l’espera que s’aprovés una modificació del projecte executiu per ampliar el termini d’execució i unes modificacions en la pavimentació.

L’Ajuntament entén la preocupació dels residents de la zona per les molèsties que aquesta parada suposa i ha demanat que es garanteixi l’accés als habitatges, i s’habiliti l’espai perquè aquestes ocasionin les mínimes molèsties possibles. Així mateix ha exigit que es compleixin les mesures de seguretat i de senyalització de les obres.

Cal recordar que aquestes obres no estan finançades ni executades per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, que segueix en contacte constant amb la direcció de l’obra (el Servei provincial de Costes) perquè es resolgui de forma imminent.

La ciutadania té a la seva disposició el telèfon 689 123 222 i el correu electrònic obracalasmontroig@gmail.com d’atenció a la ciutadania per a dubtes o incidències.

Comparteix aquest article