L’Ajuntament modifica els dies d’obertura de les biblioteques municipals en detectar-se un cas positiu per Covid19

L’Ajuntament modifica els dies d’obertura de les biblioteques municipals en detectar-se un cas positiu per Covid19

  • El servei de préstec i renovació de llibres continuarà actiu, de forma provisional, dilluns dimecres i divendres a la biblioteca Miramar i dimarts i dijous a la biblioteca Joan Miró

L’Ajuntament ha modificat els dies d’obertura de les biblioteques municipals, després de detectar-se un cas de positiu per covid19 entre el seu personal. Aquest fet, que ha requerit el confinament d’una part dels treballadors i treballadores de les biblioteques, ha obligat a canviar, de forma provisional els horaris d’obertura al públic dels dos equipaments per tal de poder continuar oferint el servei de préstec i renovació de llibres.

Així doncs, els nous horaris són: a la Biblioteca Miramar el dilluns, dimecres i divendres de les 15h a 20h i a la Biblioteca Joan Miró el dimarts de les 15h a les 20h i el dijous de les 9h a 13h i de les 15h a les 20h.

Cal recordar que per retornar un llibre es pot fer ús de les bústies de devolució que hi ha a l’exterior dels dos equipaments i que el préstec i renovació es pot fer des de qualsevol de les dues biblioteques.

Comparteix aquest article