L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca dues sessions informatives per a empresaris sobre el foment de l’ocupació

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convoca dues sessions informatives per a empresaris sobre el foment de l’ocupació

  • Les sessions es realitzaran en dues dates. La primera serà demà, dimarts 21 de febrer a les 20 h al Centre Polivalent de Miami Platja, i la segona tindrà lloc el dijous 23 de febrer a la mateixa hora a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp.

La regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp convida als empresaris del municipi a assistir a dues sessions informatives en les quals es donaran a conèixer diversos programes de foment de l’ocupació que desenvolupa el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que subvencionen la contractació de personal per a les empreses amb la qual cosa es presenten nombrosos beneficis per les entitats.

Entre els continguts que es tractaran, concretament, s’explicarà el programa “30 Plus” i també el “Fem ocupació per a joves”. El primer inclou tots aquells projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones en situació d’atur, compreses entre 30 i 45 anys, amb un nivell de formació preferentment baix. Pel que fa al segon programa, el seu principal objectiu és fomentar l’ocupació de persones joves, d’entre 18 i 29 anys que estiguin en situació d’atur i que disposin del títol d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), de Batxillerat o bé d’un cicle formatiu de grau mitjà.

Les sessions tindran lloc demà, dimarts 21 de febrer a les 20 hores al Centre Polivalent de Miami Platja, i el dijous 23 de febrer a les 20 hores a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp.

Comparteix aquest article