L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lliura a la Fundació Josep Carreras la recaptació de la jornada solidària del 15 de gener

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lliura a la Fundació Josep Carreras la recaptació de la jornada solidària del 15 de gener

  • Les activitats que es van organitzar per la Jornada Solidària, celebrada el passat 15 de gener, van servir per recaptar 2.859,09 euros que s’han lliurat a la Fundació Josep Carreras, a través de l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp, ha lliurat a la Fundació Josep Carreras un total de 2.859,09 euros que es van recaptar durant la jornada solidària celebrada el passat 15 de gener a favor de la donació de medul·la òssia. L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha estat l’encarregat de lliurar el xec a la delegada del Banc de Sang i Teixits a Miami Platja, Gloria Vargas, en un acte en el qual també ha assistit el regidor d’Esports, Ángel Redondo.

La Jornada Solidària, que es va celebrar a la pèrgola de la platja Cristall de Miami Platja i que es va fer coincidir amb la segona edició de la cursa atlètica Crematorrons, va ser un èxit per les xifres assolides. El fons recaptat prové d’una part de les inscripcions a les curses i també de les activitats que es van desenvolupar durant la jornada, que es va iniciar a les 9 hores i va finalitzar a les 17 hores. Així, un mercat d’objectes de segona mà, a càrrec de l’associació Mitjanit de Miami Platja, un conjunt d’inflables pels més petits i el servei de bar disponible per tots els assistents, van ser algunes de les accions que es van dur a terme i que han permès la recaptació de diners per la Fundació Josep Carreras.

També, cal destacar la bona acollida de la jornada per part de tots els participants i la quantitat de donacions que es van realitzar a les dues unitats mòbils del Banc de Sang i Teixits que es van desplaçar. En total, 93 persones van donar sang, 28 de les quals ho van fer per primera vegada, i 29 es van inscriure com a donants de medul·la òssia.

L’esdeveniment va comptar amb un centenar de voluntaris que van ajudar en el muntatge i correcte funcionament de les activitats, i també amb la col·laboració de l’associació Mitjanit de Miami Platja, el grup de pallassos Pallapupes i diverses empreses del municipi i d’altres localitats de la Costa Daurada.

Comparteix aquest article