L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ofereix un programa d’ajudes per impulsar l’emprenedoria i la contractació de treballadors aturats

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ofereix un programa d’ajudes per impulsar l’emprenedoria i la contractació de treballadors aturats

  • jornadaeducacioemprenadoraLes sol·licituds s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament. El termini per presentar-les finalitza el pròxim dimecres 30 de novembre

 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de l’Àrea d’Impuls Econòmic ofereix per tercer any consecutiu un programa per a la concessió d’ajudes a empresaris i emprenedors del municipi. Recordeu que el termini per presentar les sol·licituds per a la concessió de subvencions per impulsar tant l’emprenedoria com la contractació de treballadors aturats a les empreses locals, finalitza el pròxim dimecres 30 de novembre.

Des de l’Àrea d’Impuls Econòmic es plantegen dues línies d’ajudes. Concretament, la subvenció per als nous emprenedors va dirigida a autònoms, empreses (microempreses: fins a 9 assalariats) i establiments comercials que iniciïn una activitat empresarial amb domicili social i centre de treball al municipi i que realitzin una inversió per la seva posada en funcionament.

L’altra ajuda té com a objectiu incentivar la creació de llocs de treball al municipi mitjançant la contractació de treballadors aturats. Aquesta subvenció es dirigeix al col·lectiu empresarial local per tal que incrementin el nombre de treballadors de la seva plantilla amb residència al municipi, mitjançant la Borsa de Treball Municipal.

Les empreses interessades han de presentar la sol·licitud, juntament amb la documentació requerida a les bases, al Registre General de l’Ajuntament. La resolució s’efectuarà per ordre d’entrada al Registre fins a esgotar el crèdit.

Per a més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Impuls Econòmic, a través del telèfon 977 837 005 o bé mitjançant el correu electrònic promocio@mont-roig.com.

Comparteix aquest article