L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza un any més el Concurs de Pessebres

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza un any més el Concurs de Pessebres

 

Consulta les bases del Concurs de Pessebres

Consulta les bases del Concurs de Pessebres

  • Les inscripcions per participar en aquest certamen nadalenc es poden formalitzar fins al dijous 15 de desembre a les OMAC de Mont-roig del Camp i de Miami Platja. El jurat valorarà l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic dels pessebres

Amb l’objectiu de potenciar la Cultura Popular i fomentar les tradicions de Nadal, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Cultura, organitza un any més el Concurs de Pessebres. En aquest sentit, el consistori convida a tots els veïns i veïnes del municipi a participar en aquest certamen amb la construcció d’un pessebre. Recordeu que el període d’inscripció ja està obert i que, fins al dijous 15 de desembre, tots els interessats poden formalitzar la seva participació en les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OMAC) de Mont-roig del Camp i de Miami Platja. L’horari d’inscripció és de les 9 hores a les 14 hores.

En aquest concurs es poden presentar tot tipus de pessebres, elaborats en qualsevol material, estil, tècnica i mides. D’aquestes creacions es tindrà en compte l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic. Per tal de valorar els pessebres, s’han establert un total de sis premis agrupats en dues categories, la familiar i la infantil. La categoria familiar inclou els pessebres exposats a casa i construïts per adults o joves a partir de 15 anys. Els premis d’aquesta categoria a l’originalitat, al valor artístic i a l’elaboració estan dotats amb 125 euros. Pel que fa a la categoria infantil, els pessebres han d’estar exposats a casa i han d’haver estat elaborats per nens o nenes fins als 14 anys. En aquest cas, es donarà un primer premi valorat en 125 euros, un segon premi valorat en 100 euros i un tercer premi valorat en 75 euros. També es podran concedir dos accèssits un per a cada categoria. L’accèssit familiar està dotat amb 100 euros i l’infantil amb 65 euros.

El jurat visitarà els pessebres el diumenge 18 de desembre. L’hora de la visita es comunicarà per telèfon. El lliurament de premis serà el dimarts 3 de gener a les 18 hores a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp. Els participants cal que assisteixin a l’acte de lliurament dels premis. En cas que no sigui possible, pot assistir una altra persona en representació del participant. El premi es considerarà desert si ningú assisteix a recollir-ho.

Bases Concurs Pessebres 2016

Comparteix aquest article