L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza un curs de controlador d’accés

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza un curs de controlador d’accés

  • Ja es pot formalitzar la matrícula a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de Mont-roig del Camp i de Miami Platja, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. El curs és gratuït i les places són limitades.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, organitza un curs gratuït de controlador d’accés, que s’iniciarà el pròxim 3 d’abril i finalitzarà el 25 d’abril. Des d’avui mateix es pot formalitzar la matrícula, presentant el full de sol·licitud i el DNI a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de Mont-roig del Camp i de Miami Platja, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

L’objectiu d’aquest programa és formar a persones que exerceixin les funcions d’admissió i control d’accés del públic a l’interior de determinats establiments o espais on es facin activitats recreatives o espectacles. Aquests es trobaran sota la dependència contractual de la persona titular o organitzadora d’aquestes activitats. Per assolir l’habilitació de personal de control d’accés, les persones interessades han d’haver realitzat amb èxit aquest curs.

En aquest sentit, el curs està homologat per la Generalitat i amb ell s’obté el carnet i els distintius professionals oficials. Aquests tenen una vigència de quatre anys. La renovació del carnet s’ha de sol·licitar dos mesos abans de la seva caducitat a la direcció general o als serveis territorials del Joc i d’Espectacles corresponents.

El curs, que es realitzarà a l’Aula del Pla de Barris del Centre Polivalent de Miami Platja, tindrà una durada de 60 hores. Aquest es desenvoluparà de dilluns a divendres de les 16 h a les 20 h. Les 25 places disponibles s’assignaran per ordre d’entrada del formulari d’inscripció, tenint en compte les preferències de matriculació.

Per a més informació, podeu contactar amb la regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través del telèfon 977 17 04 40 o del correu electrònic promocio@mont-roig.cat.

Descarrega i consulta els requisits de matriculació aquí.

Descarrega el formulari de sol·licitud per formalitzar la matrícula aquí.

Comparteix aquest article