L’Ajuntament de Mont-roig del Camp programa un curs d’orientació laboral per a joves

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp programa un curs d’orientació laboral per a joves

 

  • El curs és totalment gratuït i està desglossat en quatre sessions en horari de tarda, de 17 h a 19 h. Els interessats poden formalitzar les inscripcions fins al pròxim dimarts 10 de gener.

Descarrega el cartell del programa

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Joventut i Pla de Barris, juntament amb la Generalitat de Catalunya, ha organitzat un curs gratuït d’orientació laboral per a joves, que es desenvoluparà en quatre sessions.  El període per formalitzar les inscripcions per a poder participar en el curs està obert fins al pròxim dimarts 10 de gener. Aquestes es podran presentar a la Sala 1 del centre Polivalent de Miami Platja de dilluns a divendres de 10 h a 14 h o bé al Casal de Joves K2 de Miami Platja de dimarts a dissabte de 16 h a 20 h.

El curs, que tindrà un horari fix de 17 h a 19 h, estarà desglossat en quatre sessions que es desenvoluparan en diferents dates. Així, aquesta formació s’iniciarà el dimarts 17 de gener i continuarà el dijous 19 de gener, el dimarts 24 de gener i el dijous 26 de gener.  En aquest programa els joves aprendran diverses maneres de buscar treball, preparar un currículum, habilitats per passar un procés de selecció, així com trobar feina a l’estranger. En aquesta línia, l’objectiu és millorar les competències d’aquest sector de la població davant el món laboral. Així, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp segueix destinant esforços per donar suport als grups més joves en la recerca de feina.

Per sol·licitar més informació els interessats poden adreçar-se al Casal de Joves K2 i al centre Polivalent de Miami Platja. També poden contactar a través del correu electrònic joventut@mont-roig.com o bé mitjançant el telèfon 977 17 25 36.

 

Comparteix aquest article