L’Ajuntament de Mont-roig del Camp renovarà 120 contenidors per al servei de recollida de residus municipals

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp renovarà 120 contenidors per al servei de recollida de residus municipals

  • L’empresa Secomsa, per un import de 16.099 euros, s’encarregarà de la reparació i provisió dels contenidors. La majoria de les unitats, que substituiran aquelles que estan deteriorades, són de segona mà; una mesura que fomenta el reciclatge i la reutilització d’elements que es mantenen en bon estat i poden tenir una segona oportunitat.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp millorarà bona part dels contenidors de recollida de brossa al municipi amb la compra de noves unitats, la reparació d’una part dels que tenen desperfectes i també la substitució d’altres contenidors per uns de segona mà, però que es troben en perfecte estat. D’aquesta manera, es col·labora en la reutilització del mobiliari urbà, fet que comporta un estalvi important pel municipi.

En total  es compraran o es repararan 120 contenidors, la meitat dels quals ja han estat utilitzats. Pel que fa a les altres unitats, es repararan 30 i també es compraran 30 contenidors nous grisos amb rodes. Aquests últims tenen una capacitat de 120 litres i s’ubicaran a les escoles i instituts del municipi amb el propòsit de fomentar el reciclatge. La resta, també tindrà la mateixa finalitat en esdeveniments organitzats per l’Ajuntament. Concretament, els dispositius que es repararan són 13 iglús de plàstic per promoure el reciclatge de paper, envasos o vidre, i també 17 contenidors soterrats.

L’adjudicatari pel subministrament i la reparació d’aquests elements ha estat l’empresa pública Secomsa, amb un pressupost de 16.099,05 euros (IVA inclòs).

La majoria dels contenidors que es tractaran són de superfície. Aquests reemplaçaran les unitats que durant el darrer any s’han cremat i deteriorat en diferents punts del municipi. En aquest sentit, la mesura, amb la qual es renovaran i adequaran aquests dispositius, servirà per millorar el servei de recollida de residus municipal. D’aquesta manera, la reparació d’aquests elements també contribuirà a la millora estètica dels punts on estiguin situats.

Comparteix aquest article