L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma aquest dissabte a la iniciativa l’Hora del Planeta, contra l’escalfament global

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma aquest dissabte a la iniciativa l’Hora del Planeta, contra l’escalfament global

  • L’Ajuntament de Mont-roig del Camp se suma aquest dissabte  25 de març a la iniciativa L’Hora del Planeta, promoguda pel Fondo Mundial per a la Naturalesa (WWF) amb una apagada de la llum d’una hora en dos edificis singulars.

Sota el lema, ‘El planeta primer, que ningú et pari’; l’Hora del Planeta vol cridar l’atenció davant la problemàtica sorgida per l’escalfament global i les seves conseqüències i pretén aconseguir que 7.000 municipis de tot el món se sumin al projecte apagant la llum d’edificis públics. A Mont-roig del Camp l’Ajuntament ha decidit que durant una hora s’apagaran les llums de dos edificis significatius: el Torreó de Miami Platja i el Centre Miró a Mont-roig del Camp. A més, anima a tots els ciutadans del municipi a que facin el mateix i apaguin la llum durant una hora per tal de contribuir a la millora del medi ambient a través d’aquesta campanya de sensibilització.

L’Hora del Planeta consisteix a apagar les llums a la franja horària de les 20.30 a les 21.30 hores. WWF va llançar aquesta iniciativa fa deu anys a nivell mundial, una campanya oberta a tots que informa, inspira i recolza a persones, organitzacions, ciutats i països perquè usin el seu poder col·lectiu i impulsin l’acció climàtica durant tot l’any. El principal objectiu és promoure accions climàtiques que assegurin un futur renovable. Des de WWF, recalquen que l’Hora del Planeta és molt més que una apagada d’un dia, és un símbol que vol expandir el seu missatge tot l’any.

Comparteix aquest article