L’Ajuntament obre una nova línia de subvencions per fomentar l’obertura d’establiments comercials al Nucli Antic de Mont-roig

L’Ajuntament obre una nova línia de subvencions per fomentar l’obertura d’establiments comercials al Nucli Antic de Mont-roig

  • A més, es tornen a oferir les línies d’ajuts per impulsar l’emprenedoria i la contractació de treballadors aturats a les empreses del municipi. Aquestes subvencions que s’ofereixen són compatibles, per tant, si es compleixen els requisits, es poden sol·licitar simultàniament

En el marc del Pla de Dinamització del Nucli Antic de Mont-roig, la regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una nova línia de subvencions per fomentar l’obertura de nous establiments en aquesta zona. L’objectiu és recuperar locals buits, dinamitzar el comerç i donar vida en aquest espai històric del municipi.

Fulletó Ajudes per fomentar l’emprenedoria

Els locals que són de propietat privada i que, de moment, estan disponibles són els següents:

  • Plaça Mossèn Gaietà Ivern 5
  • Plaça Mossèn Gaietà Ivern 18
  • Francesc Riba i Mestre 3
  • Francesc Riba i Mestre 13
  • Francesc Riba i Mestre 15

Podran ser beneficiaris dels ajuts les persones físiques o jurídiques sol·licitants que realitzin actuacions destinades a l’obertura de nous establiments comercials ubicats als locals dels immobles ubicats als carrers que formen part del nucli antic.

Així, les despeses subvencionables, són, per exemple, la compra o arrendament de local; la maquinària, mobiliari i equips informàtics necessaris per al desenvolupament de l’activitat; les instal·lacions i obres, tant a l’interior com a l’exterior del local necessàries per al desenvolupament de l’activitat; la reforma de l’aparador i/o rètol comercial del local o la implantació de comerç electrònic, entre d’altres. Tota la informació es pot consultar a les bases de la convocatòria que estan disponibles a www.mont-roig.cat/impuls-economic

A més, com cada any es plantegen les línies d’ajuts per a la concessió de subvencions a empreses i persones emprenedores. Així doncs, per aquest 2019 en total s’ofereixen 3 línies d’ajudes:

  • Subvencions de fins a 1.500 euros per a impulsar l’emprenedoria al municipi.
  • Subvencions de fins a 1.500 euros per a impulsar la contractació de treballadors aturats a les empreses del municipi.
  • Subvencions de fins a 3.000 euros per a inversions destinades a l’obertura de nous establiments comercials al nucli antic de Mont-roig del Camp.

Les persones i/o empreses interessades han de presentar la corresponent sol·licitud de subvenció, juntament amb la documentació requerida a les bases, al Registre General de l’Ajuntament o bé a través de la seu electrònica.

El termini de presentació de sol·licituds per a cada una de les subvencions s’estableix fins al dia 30 de novembre del 2019.

Aquestes subvencions que s’ofereixen són compatibles, per tant, si es compleixen els requisits, se’n pot sol·licitar més d’una en el mateix any.

Per més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Impuls Econòmic, a través del telèfon 977 172 527 o bé mitjançant el correu electrònic promocio@mont-roig.com.

Comparteix aquest article