L’Ajuntament ofereix bus gratuït per a la ciutadania del municipi que vulgui assistir a les entrevistes de l’Hotel Bonmont els dies 4 i 5 de març

L’Ajuntament ofereix bus gratuït per a la ciutadania del municipi que vulgui assistir a les entrevistes de l’Hotel Bonmont els dies 4 i 5 de març

  • S’ofereixen dues rutes noves d’anada i dues de tornada per tal d’ajudar en el desplaçament de tots els interessats que no tinguin vehicle particular.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit oferir el servei de bus municipal gratuït a tots els veïns i veïnes que vulguin participar en les entrevistes de feina que tindran lloc els dies 4 i 5 de març per cobrir diferents vacants al nou Hotel Bonmont que entrarà en funcionament ben aviat. A més, el consistori oferirà dues noves rutes d’anada i tornada (els horaris s’adjunten més endavant) per col·laborar en el procés de selecció i fer-ho més assequible a aquelles persones que no tenen vehicle.

Els autobusos per assistir a les entrevistes de feina sortiran de davant de l’Ajuntament de Mont-roig a les 9.15 i a les 10.15 i faran les següents parades:

Ruta i horaris (anada)

9.15 h davant Ajuntament Mont-roig

9.20 h Club Mont-roig

9.25 h Les Pobles (Oficina turisme)

9.30 h Pinos de Miramar

9.35 h Plaça de Tarragona

9.40 h Oficines municipals Miami Platja c. Sòria

9.45 h Costa Zèfir (davant Consum)

9.50 h Via Marina

9.55 h Arribada hotel Bonmont

————————————

10.15 h davant Ajuntament Mont-roig

10.20 h Club Mont-roig

10.25 h Les Pobles (Oficina turisme)

10.30 h Pinos de Miramar

10.35 h Plaça de Tarragona

10.40 h Oficines municipals Miami Platja c. Sòria

10.45 h Costa Zèfir (davant Consum)

10.50 h Via Marina

10.55 h Arribada hotel Bonmont

Els trajectes de tornada, amb el recorregut a l’inrevés, sortiran a les 12.15 h i a les 13.15 h de l’Hotel Bonmont.

Les persones que agafin la línia de bus municipal habitual per anar o tornar de les entrevistes també tindran el transport gratuït.

Descarrega horaris bus

El procés selectiu

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp col·labora en el procés de selecció del personal del nou establiment hoteler que està buscant professionals per cobrir fins a 18 perfils de feina diferents. Es tracta de treballadors i treballadores que formaran part dels equips d’habitacions, recepció, pisos, animació i manteniment, així com dels equips d’aliments i begudes, sala i cuina.

Les entrevistes tindran lloc dilluns i dimarts, 4 i 5 de març respectivament, de les 10 a les 13 h, al mateix hotel de Bonmont. Personal tècnic de la regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament serà present a les dues sessions per donar suport a l’equip de Recursos Humans de l’hotel.

Aquestes dues jornades d’entrevistes estan obertes a totes aquelles persones que vulguin optar als llocs de treball que s’ofereixen. A continuació, us adjuntem el document que la direcció de l’establiment ha fet arribar a l’Ajuntament, on es detallen els perfils i els requisits que han de complir els i les aspirants.

LLOCS I PERFILS DESITJATS PDF

  • On es faran les entrevistes?

A l’hotel The Westin Bonmont Golf Resort & Spa, al carrer Les Rotes, 5-7 de Mont-roig del Camp (Urbanització Bonmont).

  •  Quins dies i horaris?

Dilluns 4 de març, de 10 a 13 h es faran les entrevistes de:

Caps de partides, cuiner/a, ajudant de cuina, fregador/a, cambrer/a, ajudant de cambrer/a, bàrman, magatzemer/a, cap de restaurant i cap de servei de restaurant.

Dimarts 5 de març, de 10 a 13 h es faran entrevistes de:

Cambrer/a de pisos, netejador/a, mosso/a, recepcionista, ajudant de recepció, grum (botones), tècnic/a de manteniment i animador/a esportiu/va.

  • Què cal portar?

El currículum actualitzat.

 

 

 

Comparteix aquest article