L’Ajuntament ofereix un servei d’acompanyament gratuït a les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual o amb afectació de la salut mental

L’Ajuntament ofereix un servei d’acompanyament gratuït a les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual o amb afectació de la salut mental

  • A través d’un conveni amb l’entitat social Aprodisca s’ofereix atenció personalitzada, orientazió, oci i lleure, entre d’altres

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat social Aprodisca amb l’objectiu d’oferir una atenció especialitzada de forma gratuïta a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb afectació de la salut mental de més de 16 anys del municipi i a les seves famílies.

El Servei d’Orientació i Acollida d’Aprodisca, (conegut com a SOA) ofereix orientació en habitatges amb suports, oci i lleure, entre d’altres aspectes.

Gràcies a aquest acord, s’incorpora una atenció integral en els diferents itineraris de vida i s’orienta en els suports que la persona pot necessitar al llarg de la seva vida, un cop es finalitza l’etapa educativa.

Aquest Servei d’Orientació i Acompanyament està en coordinació periòdica amb l’equip el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, a més dels diferents dispositius comunitaris: CAP, EAP del Baix Camp i entitats locals.

L’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i Aprodisca té una vigència de dos anys i permet oferir aquest servei gratuït un cop per setmana, tots els divendres en horari de 8 h a 14 h i de forma alterna a les oficines de Serveis Socials de Mont-roig i de Miami Platja.

Aprodisca, des de fa 39 anys

Aprodisca és una entitat social sense ànim de lucre especialitzada en l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o per afectació de la salut mental des de fa 39 anys. Disposa de serveis orientats a l’acompanyament. A més de serveis d’acció comunitària i de suport en habitatges.

Totes les persones interessades a rebre aquest servei de forma gratuïta poden adreçar-se al departament de Serveis Socials i demanar cita prèvia. També ho poden fer a través de la pàgina web d’Aprodisca: https://aprodisca.org/sollicitud-dentrevista o per telèfon al 615997644.

 

 

 

Comparteix aquest article