L’Ajuntament organitza dos tallers participatius online dedicats a l’apoderament femení i  la prevenció de  les violències masclistes.

L’Ajuntament organitza dos tallers participatius online dedicats a l’apoderament femení i  la prevenció de  les violències masclistes.

  • Les dues sessions es faran els dies 21 i 27 de maig i estaran dividides per franges d’edat.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Departament de Polítiques d’Igualtat i de les Dones ha organitzat durant la segona quinzena de maig dos tallers en format on-line dirigits a noies i dones del municipi per treballar l’apoderament femení i fomentar la prevenció de les violències masclistes. Són tallers teatralitzats i participatius que inclouen dinàmiques de creixement personal i risoteràpia. L’objectiu és dotar a les participants d’eines per entendre  l’apoderament com un procés, no pas com un fi, aprendre a dir no sense cap sentiment de culpabilitat, a gaudir de l’èxit propi i a estimar-nos tal com som.

La dinamització del taller anirà a càrrec de Teatre de Maleta, una empresa especialitzada en formacions i espectacles amb perspectiva de gènere.

En aquesta ocasió,  s’oferiran  dos tallers que es faran a través d’una plataforma on-line:

  • Dijous 21 de maig a les 19.00h, recomanat per dones a partir de 24 anys.
  • Dimecres 27 de maig a les 17.00h, recomanat per a noies de 14 a 24 anys.

La inscripció al taller és gratuïta però cal enviar un correu a cultura@mont-roig.cat amb el nom, cognoms i correu electrònic, abans de 19 de maig. Cal disposar d’un dispositiu mòbil o ordinador i connexió a la xarxa.

Comparteix aquest article