L’Ajuntament organitza dues noves neteges populars en espais naturals del municipi

L’Ajuntament organitza dues noves neteges populars en espais naturals del municipi

  • Cartell Let’s Clean UP 2022.

    En el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe, el dia 6 de maig tindran lloc les recollides de residus a la Riera de Vilanova i a la zona de l’Estany Gelat

  • Per tal de poder participar en aquesta recollida cal realitzar prèviament la inscripció al correu electrònic reduirireciclar@mont-roig.cat

 

L’Ajuntament de Mont-roig del  Camp se suma de nou al repte del Let’s Clean Up Europe per tal de recollir residus en entorns naturals del nostre municipi procedents abocaments il·legals, d’accions climatològiques i d’altres. D’aquesta manera s’intenta minimitzar l’impacte que produeixen al nostre medi.

Enguany, el Departament de Residus i Neteja Viària conjuntament amb el Departament de Joventut i les Agents de civisme han organitzat dues recollides pel dia 6 de maig a la tarda (la recollida serà de 17 h a 20 h). A Mont-roig tindrà lloc a la Riera de Vilanova (punt de trobada davant del Poliesportiu municipal) i a Miami Plata a la zona de l’Estany Gelat (punt de trobada a l’aparcament de l’Estany Gelat).

L’Ajuntament com sempre, fa una crida a la ciutadania a col·laborar per mantenir l’entorn més net i també a conscienciar-nos de la quantitat de residus que es llencen de manera incontrolada a la natura. Per tal de poder-hi participar en aquesta recollida cal realitzar prèviament la inscripció al correu electrònic reduirireciclar@mont-roig.cat.

 

 

Comparteix aquest article