L’Ajuntament organitza el primer Concurs de Guarniment de balcons i façanes amb plantes naturals del nucli antic de Mont-roig

L’Ajuntament organitza el primer Concurs de Guarniment de balcons i façanes amb plantes naturals del nucli antic de Mont-roig

  • Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 21 de setembre a les OMAC i a la seu electrònica

I Concurs de Guarniment de balcons i façanes amb plantes naturals del nucli antic de Mont-roig

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de les regidories de Festes i d’Impuls Econòmic, organitza el primer Concurs de Guarniment de balcons i façanes amb plantes naturals del nucli antic de Mont-roig.

L’objectiu de la iniciativa és promoure la participació ciutadana en l’embelliment del nucli antic durant la Festa Major de Sant Miquel que se celebrarà del 22 al 30 de setembre de 2018. La finalitat, però, és que aquests guarniments es puguin mantenir el màxim de temps possible i així embellir les façanes i balcons davant del veïnat i dels visitants.

A més, la iniciativa forma part d’un projecte global, amb el qual ja s’està treballant. i que preveu altres accions per ornamentar els espais públics del casc antic de Mont-roig.

Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i es poden fer fins al 21 setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OMAC) de Mont-roig, de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. I a la seu electrònica www.mont-roig.cat/seu-electronica.

Per tal de fomentar la participació s’han creat diversos premis, un primer premi popular dotat amb 300 euros per al millor projecte de guarniment, un segon premi del jurat a la millor façana, de 200 euros i un tercer al millor balcó de 100 euros. Les votacions populars es podran fer del 23 al 30 de setembre, a les urnes ubicades a la Mostra d’Entitats, al Mercat a l’Antiga i a l’OMAC de Mont-roig.

El jurat, format per persones vinculades al món de la decoració i jardineria, passarà a visitar les façanes i balcons el cap de setmana del 22 i 23 de setembre. El jurat valorarà aspectes com la bellesa, l’originalitat o la dificultat en l’elaboració/preparació

La participació al concurs està oberta als veïns i veïnes propietaris o arrendataris d’habitatges situats als següents carrers del nucli antic: C. de la Mare de Déu de la Roca, C. d’Amunt, Costa dels Cavallers, C. de la Pica, Costa del Pare Pere Boronat, Costa del Menescal, C. del Call, Costa del Vilà, Costa de Jacint Salvadó, Costa de l’Oriola, C. de l’Hospital, C. Major, C. del Bisbe Macià, C. de Josep M. Gran i Cirera, Pl. de Mossèn Gaietà Ivern, C. de Sant Antoni, C. de la Murada, Pl. Joan Miró i C. de Francesc Riba i Mestre.

Flors Ester i Vivers Gassó ofereixen un 10% de descompte en compra de plantes naturals a les persones que participin en el concurs (indispensable presentar el full de sol·licitud de participació).

Formulari inscripció Concurs de Guarniment de balcons i façanes

Bases reguladores Concurs de Guarniment de balcons i façanes

Comparteix aquest article