L’Ajuntament fa una crida a participar en el recull fotogràfic ‘Perspectives des del confinament’

L’Ajuntament fa una crida a participar en el recull fotogràfic ‘Perspectives des del confinament’

  • Des de l’inici del confinament les finestres, els balcons i els terrats de casa nostra s’han convertit en espais des d’on observar un món exterior que ha canviat. Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig us animem a compartir la perspectiva del confinament des del vostre domicili amb l’objectiu de fer-ne una futura exposició.

Us proposem que fotografieu des de la finestra o el balcó de casa vostra aquella perspectiva que us agradi més i que l’acompanyeu d’una frase, una emoció, una poesia o una paraula que la descrigui. Busquem els carrers i places buits, les teulades i els terrats, les cues de gent a la farmàcia, la gent aplaudint a les 20.00h de la tarda, un paisatge…

L’objectiu és obtenir un recull fotogràfic de la perspectiva viscuda en temps de confinament pels nostres convilatans i vilatanes i realitzar una exposició que representi el moment històric que ens ha tocat viure.

Ens podeu fer arribar les fotografies a través del correu electrònic cultura@mont-roig.com, especificant el nom de l’autor/a de la fotografia i les seves dades de contacte.

#PerspectivesConfinades   #joemquedoacasa #laculturaacasa

Comparteix aquest article