L’Ajuntament organitza la segona edició del Concurs de Guarniment de balcons i façanes del nucli antic de Mont-roig

L’Ajuntament organitza la segona edició del Concurs de Guarniment de balcons i façanes del nucli antic de Mont-roig

  • Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 19 de setembre a les OMAC i a la seu electrònica

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de les regidories de Festes i d’Impuls Econòmic, organitza el segon Concurs de Guarniment de balcons i façanes  del nucli antic de Mont-roig.

L’objectiu de la iniciativa és promoure la participació ciutadana en l’embelliment del nucli antic durant la Festa Major de Sant Miquel que se celebrarà del 21 al 29 de setembre de 2019. La finalitat, però, és que aquests guarniments es puguin mantenir el màxim de temps possible i així embellir les façanes i balcons davant del veïnat i dels visitants.

A més, la iniciativa forma part d’un projecte global, amb el qual ja s’està treballant. i que preveu altres accions per ornamentar els espais públics del casc antic de Mont-roig.

Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i es poden fer fins al 19 setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OMAC) de Mont-roig, de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. I a la seu electrònica www.mont-roig.cat/seu-electronica.

Per tal de fomentar la participació s’han creat diversos premis, un primer premi popular dotat amb 300 euros per al millor projecte de guarniment, un segon premi del jurat a la millor façana, de 200 euros i un tercer al millor balcó de 100 euros. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp editarà unes butlletes on estaran indicats tots els balcons i façanes que participen, per tal que els participants puguin votar els que considerin millors. Aquestes butlletes es podran dipositar en urnes que es trobaran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OMAC) de Mont-roig del Camp, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i a l’Oficina de Turisme de Mont-roig (Centre Cultural Església Vella), de dimarts a dissabte de 10 a 13:30 h i de 17:00 a 20 h., com a data límit fins al dia 28 de setembre. El jurat, format per persones vinculades al món de la decoració i jardineria, passarà a visitar les façanes i balcons entre el 23 i el 27 de setembre. El jurat valorarà aspectes com la bellesa, l’originalitat o la dificultat en l’elaboració/preparació.

El concurs està obert a tothom que disposi d’un habitatge a títol de propietari o d’arrendatari, amb balcó i façana que reuneixin les condicions necessàries per a ser decorats, sense que això suposi un perill per a la integritat del propietari o arrendatari de l’habitatge o la dels vianants, i es trobi dins el nucli antic de Mont-roig del Camp (c. de la Mare de Déu de la Roca, c. d’Amunt, Costa dels Cavallers, c. de la Pica, Costa del Pare Pere Boronat, Costa del Menescal, c. del Call, Costa del Vilà, Costa de Jacint Salvadó, Costa de l’Oriola, c. de l’Hospital, c. Major, c. del Bisbe Macià, c. de Josep M. Gran i Cirera, pl. De Mossèn Gaietà Ivern, c. de Sant Antoni, c. de la Murada, pl. de Joan Miró i c. de Francesc Riba i Mestre).

Flors Ester i Vivers Gassó ofereixen un 10% de descompte en compra de plantes a les persones que participin en el concurs (indispensable presentar el full de sol·licitud de participació). A més, els participants rebran un val de 5 euros per comprar a un dels dos establiments.

Bases reguladores concurs de guarniment de balcons i façanes

Formulari inscripció Concurs de guarniment de balcons i façanes

Comparteix aquest article