L’Ajuntament organitza la primera Festa de la Gent Gran aquest divendres 26 de maig 

L’Ajuntament organitza la primera Festa de la Gent Gran aquest divendres 26 de maig 

  • Es convida a totes les persones majors de 70 anys a participar en una jornada festiva que es celebrarà al càmping la Torre del Sol
  • Les inscripcions es poden fer fins dimecres als Casals d’Avis i per correu electrònic

La Festa de la Gent Gran és una nova iniciativa que se suma als tradicionals homenatges a la Vellesa

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp convida a totes les persones majors de 70 anys del municipi a participar a la primera Festa de la Gent Gran. La jornada es celebrarà aquest divendres 26 de maig al càmping la Torre del Sol, de les 11 del matí a les 6 de la tarda. L’objectiu és reunir a tots els avis i àvies per poder gaudir d’un dia festiu i divertit en bona companyia.

El consistori posarà a disposició dels assistents un autobús que els recollirà a les 11h i a les 11.30 h des del poliesportiu municipal de Mont-roig, del centre Polivalent i de la plaça Tarragona de Miami Platja. Un cop al càmping l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho i el regidor de Serveis socials i Gent Gran Enrique López els hi donaran la benvinguda. La jornada comptarà amb animació, un dinar de germanor i ball.

La nova festa no substitueix als tradicionals homenatges a la vellesa que s’organitzen a Mont-roig i a Miami Platja durant la tardor. En tracta d’una nova cita al calendari per retrobar-se i passar-ho bé amb tota la gent gran del municipi.

Les persones que hi vulguin assistir es poden inscriure als Casals d’Avis de Mont-roig i de Miami Platja fins aquest dimecres o bé enviar un correu electrònic a accio.social@mont-roig.com.

Comparteix aquest article