L’Ajuntament posa en marxa el Campus final d’estiu per a infants de 4 a 14 anys

L’Ajuntament posa en marxa el Campus final d’estiu per a infants de 4 a 14 anys

  • Tindrà lloc del 29 d’agost al 2 de setembre al Club de Mar de Miami Platja (nascuts entre 2008 i 2014) i al Poliesportiu de Mont-roig (nascuts entre 2015 i 2018)
  • El Campus, que és gratuït i té les places limitades, té l’objectiu de promoure la conciliació familiar

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp posa en marxa el Campus final d’estiu, una iniciativa que tindrà lloc del 29 d’agost al 2 de setembre amb l’objectiu de fomentar la conciliació familiar en un període en què ja s’han acabat els casals esportius i encara no ha començat el curs escolar. La proposta està subvencionada pel programa Temps per Cures del departament de Polítiques d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya.

Campus per grups d’edat

El Campus final d’estiu ofereix activitats nàutiques i lúdiques als nens i nenes de 4 a 14 anys, agrupats per edats. Així s’oferirà un campus a Miami Platja que tindrà lloc a les instal·lacions del Club de Mar i on els participants faran caiac, snorkel, pàdel surf i jocs. Aquest campus està destinat exclusivament als nens i nenes més grans, nascuts entre 2008 i 2014. L’horari del campus és de 9 a 13 h. S’oferirà un servei d’autobús per tal que els nenes i nenes de Mont-roig d’aquestes edats puguin accedir a les activitats. L’autobús sortirà del poliesportiu de Mont-roig, a les 8.30 h i retornarà els infants a les 13.20 h.

Per altra banda, s’ofereix un campus a Mont-roig que tindrà lloc al poliesportiu, però també a la piscina municipal i a l’Espai Jove. En aquest cas gaudiran d’activitats lúdiques a la piscina, de tallers, dinàmiques i jocs. Està destinat exclusivament als nens i nenes nascuts entre 2015 i 2018. L’horari del campus és també de 9 a 13 h. Pel que fa als infants de Miami Platja d’aquestes edats que hi vulguin participar, s’ofereix també un servei d’autobús que els recollirà a les 8.30 h al Parc Lilí Álvarez (avinguda Diputació) i els retornarà a les 13.20 h, al mateix lloc.

Inscripcions del 16 al 19 d’agost

Les inscripcions es podran fer del 16 al 19 d’agost a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i a les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania de Mont-roig i de Miami Platja, de 9 a 14 h durant aquest període.

En el següent document es pot consultar tota la informació i documentació necessària per a fer les inscripcions.

A partir del dia 16 d’agost estarà actiu el següent formulari per fer la inscripció en línia:

Les llistes d’admesos i exclosos es publicaran al web municipal el dia 24 d’agost i en paper als poliesportius municipals.

Aquest campus és gratuït per a tots els nens i nenes del municipi. Les places són limitades. Per aquest motiu, en cas de superar les places disponibles se seguiran els criteris marcats pel programa Temps per cures i per ordre d’inscripció.

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix aquest article