L’Ajuntament posa en marxa un pla de millora dels enjardinaments municipals

L’Ajuntament posa en marxa un pla de millora dels enjardinaments municipals

  • Les tasques s’han dut a terme gràcies a la creació de nous programes municipals, mitjançant l’alliberament de recursos arran de la Covid19, i a través dels quals s’ha contractat nou personal temporal per a reforçar la brigada de manteniment i millora de l’espai públic de Nostreserveis

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de l’empresa pública Nostreserveis, ha portat a terme, els darrers mesos, tasques de millora dels jardins dels espais municipals. Aquestes tasques s’han pogut realitzar gràcies a la modificació de crèdit que el consistori va dur a terme arran de la suspensió d’activitats i altres programes degut a la Covid19. Una part d’aquests recursos alliberats s’han utilitzat per la contractació de material i personal temporal per a Nostreserveis fins a 31 de desembre de 2020. Es tracta d’un reforç per a la brigada de manteniment i espai públic que ha permès poder plantejar un pla de millora i d’enjardinament de les zones verdes municipals.

Un dels objectius principals del pla de millora ha estat disminuir el consum d’aigua, així s’han concebut jardins amb plantes i flors que requereixen un consum baix d’aigua pel seu manteniment, substituint, per exemple, la gespa per malla antigerminació i grava, o canviant el sistema de reg d’aspersió pel de degoteig.

Entre les tasques realitzades al nucli de Miami Platja destaquen la millora dels jardins que voregen el Centre d’Atenció Primària i la instal·lació d’una jardinera en forma de barca al passeig marítim de Platja Cristall.

Al nucli de Mont-roig les tasques s’han centrat en l’embelliment de la zona enjardinada de l’entrada de la població a la carretera de Reus, en la il·luminació del monolit de pedra amb les lletres de Mont-roig del Camp i també en la millora dels jardins que envolten el Centre d’Atenció Primària.

A més a més, s’han replantat, o està previst plantar, plantes i flors a diverses zones, com el Parc de l’Era del carrer d’Amunt, als escocells de la plaça Miramar, a l’Avinguda Barcelona o a les jardineres de darrere del Centre Polivalent de Miami Platja.

       

Comparteix aquest article